Dia 77

7/5/2017

Jo ihan reissun alussa puhuimme muiden vaihtareitten ja tuutoreiden kanssa että olisi kiva järkätä ilta, jolloin me vaihtarit kokkaamme jotain ruokaa kotimaistamme. Noh, yllättäen asiat jää viimetippaan ja saatiin vasta nyt löydettyä aika tämän tekemiseen.

Brasilialainen aikakäsitys on ollut mulle vähemmä shokki kun ajattelin. Jotkut asiat tapahtuu omalla painollaan, mutta suurin osa asioista tehdään silloin kun sovitaan. Mutta tänään leikkasi kiinni. Oli tarkoitus aloittaa kuudelta mutta ihmiset alkoivat saapua paikalle vasta puoli kahdeksan jälkeen, osa vasta kahdeksan jälkeen. Kehtasivat vielä ihmetellä että oltiin aloitettu jo syöminen. Ei tälle sunnuntaille varsinaisesti muuta ohjelmaa olisi ollut, mutta ärsytti silti että ensin oli päivällä käynyt kaupassa ja sen jälkeen kokannut monta tuntia, koska osallistujia oli arvioitu tulevan noin 20. Ja osa jopa jätti tulematta. Onneksi makaronilaatikko ja korvapuustit kuitenkin onnistuivat!

dinner_ryhmäkuva

Poistuin paikalta melko pian ja menin keskustaan kahville. Paikallinen jalkapallojoukkue oli muuten voittanut illalla pelin ja ihmisiä oli liikkeellä paljon ja meteliä lähti!

-Emma

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s