Dia 29

20/3/2017

Tasan neljä viikkoa sitten saavuin kohteeseen. Ihan hullua. Tuntuu että aika mennyt hirmuisen nopeasti, mutta samalla myös että todella paljon on tullut tehtyä erilaisia asioita. Ja vähän miettii miten muka sen kaiken on kerennyt kokemaan.

Ikävä on tietty usein. Mutta se ei ole enää samanlaista ikävää, jossa pohdin että miksi ihmeessä olen täällä. Vaan nyt se on ikävää, joka on ok koska tietää että se helpottaa parin kuukauden päästä. Ja oikeastaan vaan odottaa, mitä upeeta tuohon kahteen kuukauteen mahtuu haluten ottaa siitä kaiken irti.

kampuksen mäki

Mäki kampukselle. Aika monta kertaa kerennyt jo hikoillen kävellä se ylös.

Eli all in all, täällä kaikki hyvin. -E

Advertisements

4 thoughts on “Dia 29

  1. Aika lentää!!! Nauti ja tee niin paljon ku vaan voit. Tänne on pitkä matka… Jos vaan ehdit edes piipahtaa Rio de Janeirosta ni mene, tai Foz de Iguaizun putouksilla tai Andien yli Santiago de Chileen tai Limaan… tai Buenos Airesiin… Ennenkuulumaton huomaatkaan olet taas takaisin Suomessa 🙂

    Like

    1. Jep, jotenkin vasta täällä ollessa tajunnut paremmin kuinka suuri maailma oikeasti on ja kuinka paljon sitä haluan nähdä. Joten kyllä, pitää saada nämä päivät riittämään mahdollisimman moneen <3.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s