Dia 25

15/3/2017

Yleensä vietän aikaani Kampus kakkosella, mutta tänään meille oli järjestetty kierros Kampus ykköselle. Olen sielä aiemminkin käynyt, mutta samana päivänä kun saavuimme Brasiliaan, joten oli hyvä saada toinenkin opastettu kierros. Sillä kampuksella on myös pieniä koululaisia, ja kävimme lyhyesti tutustumassa heidän oppitunteihin. Ehkä tulen viettämään siellä enemmänkin aikaa.

Most of the time I spend time in Campus Two, but today we got a tour in Campus One too. I’ve been there once before, but it was the same day we arrived here, so it was pretty good to get another tour there. In C1 there is also small kids and we visited their classes. And maybe later I will spend more time there.

piha 2

viherkatto

Tuntuu, että näillä on täällä kampuksilla kaikkea! Esimerkiksi kampusalueelle kasvatettu pieni metsä, jossa myös pieni palsta kasvattaa pienten oppilaiden kanssa vihanneksia ja yrttejä. Portti oli kiinni ja alkoi myös sataa kaatamalla, joten emme menneet metsään kävelemään, mutta ehkä toinen kerta. Niin siistiä!

It feels like they have everything here! The gate was closed and it started to rain a lot so we didn’t go in, but they also have grown an own little forest where is also a small piece of land where you can come with the kids and grow some veggies and herbs. How cool is that!

metsä kampuksella

Kierroksella meille kerrottiin myös tarina tytöstä, joka oli rakennuksen tulipalossa kadonnut kymmeniä vuosia sitten ja nyt kummittelee näissä tiloissa. Karmivaa.

They also told us a ghost story about some girl who disappeared during fire in that building many years ago. Creeeeepy. 

porukka C1

Mutta selvittiin!

Lopuksi vielä muutama kissakuva, koska kissakuvia ei ole ikinä liikaa.

Terkuin,
Emma

Advertisements

2 thoughts on “Dia 25

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s