Dia 18

Mulla alkaa olla täällä rutiineja, ja se on aika tosi siistiä. Onneksi jokainen päivä ei ole samanlainen, mutta esimerkiksi mun aamuihin kuuluu samoja asioita. Mun aamupalaan kuuluu ainakin ihania hedelmiä ja kahvia, jotka nautin ulkona samalla kun luen Hesarin digiversiota (kiitti Mammu!) ja mulla harvoin on kiire minnekään. Sitten mä kirjoitan, tai ainakin yritän kirjoittaa. Yritän myös pysyä perässä monen ihmisen WhatsApp-keskusteluissa, jotka on kokonaan portugaliksi. Iltaisin istun kirjastolla lempparipenkeilläni joko toisessa tai kolmannessa kerroksessa, jatkan hommia tai vaan katselen meinikiä kampuksella.

I’m starting to have routines here and it is pretty cool. Luckily my days are not always the same, but for example there is same things I do every morning. I eat fruits and drink coffee for breakfast. And I do it outside while reading newspaper with no rush. Then I do some writing, at least I try. I’m also trying to follow WhatsApp conversations where is a lot of people and everything is in Portuguese. Evenings I’m in the library on my favorite seats continuing my tasks or just watching the campus life.

työskentelyä pihalla

Työpiste oli tänään ulkona.

Tänään koko päivän oli todella hiostava ilma ja ukkosmyrskyähän se enteili. Täällä kun sataa, niin sataa kyllä kunnolla. Ukkonenkin oli jatkuvaa mölinää.

Today the whole day weather was too hot and sweaty and in the evening the thunderstorm started! 

 

myrsky

Upeaa, mutta vähän pelottavaa.

 

vähänsatoi

Olin ulkona yhteensä ehkä 10 sekuntia. Paita ja reppu kastuivat niin että vaihtoivat väriä.

Terkuin,
Emma

 

Advertisements

2 thoughts on “Dia 18

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s