Dia 17

8/3/2017 Dia Internacional da Mulher

Today was a bit hard day. I felt home sick, that home sick that I actually checked how my town´s ice-hockey team is doing in Finnish hockey league. And I’m not even a fan. 

A video call from student party from Finland at the same time helped but also made me miss things there more. But it helps to speak about it. So I send a message home and also talked about it with a familiar professor here. And ate candy, it helps always.

yellowpassionfruit

My breakfast. Aamupala.

 

Tänään oli vähän vaikeampi päivä. Iski taas aika paha koti-ikävä. Niin paha että huomasin seikkailevani etsimässä jääkiekon SM:n sarjataulukkoa ja että miten HPK:lla menee. Taustatietona se, että en ole elämässäni katsonut kuin ehkä yhden kokonaisen jääkiekkopelin joissakin MM-kisoissa. Lisäksi kun Kerholla on kotipeli, hermostun kun kotitieni tienvarret on täynnä katsojien autoja ja kun on vieraspeli saatan toki istua baarissa jossa peli pyörii, mutta itse pelailen lautapelejä. Eli ei varsianisesti voi kutsua faniksi.

Samalla helpotti, sekä pahensi ikävää soitto Suomesta opiskelijabileistä. Onneks ne tyypit on sielä yhtä ihanina ja outoina myös toukokuussa.

Koti-ikävää, tai ainakin sen käsittelyä, helpottaa se että siitä puhuu. Laitoinkin kotikotiin viestiä, että nyt tuntuu aika pahalta. Ja se kun tuttu opettaja, jonka luennolle menin käymään, kyseli kuulumisia kerroin suoraan että tänään on vähän ikävä. Kurssin aiheena on International Communication ja hän opiskelijoille mainitsi mun tuntemuksista ja keskusteltiin siitä miltä täällä olo tuntuu, kun kulttuuri on niin erilainen. Ensi viikolla menen pitämään esitelmän siitä millaista on olla opiskelijana Suomessa.

Luennolla sain suklaata, ja onneksi minulla on pieni karkkivarasto asunnolla. Karkki helpottaa aina. Edes vähän.

opiskelijatunnus

Sain myös opiskelijatunnukseni!

-E

 

 

Advertisements

2 thoughts on “Dia 17

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s