Dia 10

1/3/2017

Today I got a lovely phone call from home, saw the biggest watermelon I’ve ever seen and had a great start to the project I’m doing here. Also there is no internet connection at the place I’m staying and I can tell you when you are 12000 km away from home that affects your life a lot. Luckily the library on the Campus is wonderful <3.

***

Kahden tehottoman päivän jälkeen oli ihanaa taas päästä tekemään asioita. Aamupäivästä sain videopuhelun kotoa, vähän itkututti mutta samalla niin huikeeta että välimatkasta huolimatta voi vilkutella pikkusisaruksille ja jutella ihan kun ne ois siinä vieressä. Pikkusiskoni oli myös tehnyt hienon havainnon, että Brasilia, basilika ja Pasila on aika saman kuuloisia sanoja. Niinpä!

Iltapäivällä yksi tuutoreista vei meidät ruokaostoksille ja sain vihdoin hankittua adapterin läppärini laturille. Supermarketti oli kyllä taas kokemus. En ollut kovin rationaalinen ostoksissani, koska olin niin yllättynyt kaikesta. Ostoskoriin päätyi pyykinpesuainetta, hedelmiä ja brasilialaisia karkkeja. Ja luulin ostaneeni normaaleja suolapähkinöitä, mutta niissä olikin lisäksi makuna hunajasinappi… Noo ensi kerralla parempi suoritus.

vesimeloni

Isoin vesimeloni, jonka olen ikinä nähnyt!

Illalla oli vihdoin ensimmäinen tapaaminen projektini ohjaajan kanssa. Teen täällä siis opintoihini kuuluvaa harjoittelua osana HAMKin ja Feevalen yhteistä hanketta,  teemana yksinkertaistetusti kestävä kehitys korkeakouluopinnoissa. Selkeytti paljon, ja nyt se työskentely täällä kunnolla alkaa! Asunnolta oli taas katkennut internetyhteys, eli vähän vaikeuttaa yhteydenpitoa ja on tultava kampukselle työskentelemään, mikä ei nyt varsinaisesti haittaa, koska kampusalue on upea. Mutta kun on yli 12000 km päästä kotoa, internet tuntuu aika välttämättömältä…

(No okei, kyllä mä kirjastolla vähän Pokémonia pelasin enkä vain opiskellut…)

-E

Advertisements

2 thoughts on “Dia 10

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s