Dia 5

24/2/2017

On Friday I wandered around in the grocery store, visited tourism lecture, got a taste of local treats and hung out in a bar nearby the campus with other students!

***

Perjantaina oli ohjelmaa vasta illalla, joten oli päivällä rauhassa aikaa mennä haahuilemaan lähikauppaan tavaamaan purkkien ja purnukoitten etikettejä ja ihailemaan erilaisia karkkeja.

Illalla lähdin toisen vaihtarin kanssa kampukselle, jossa turismiopiskelijat olivat järkänneet meille luennolleen paikallisia herkkuja. Ja me esittelimme omia maitamme. Onneksi opettaja laittoi minut opiskelijan viereen istumaan, joka tulkkasi mitä tapahtui, sillä koko luento oli tietenkin portugaliksi. Hän myös joutui tulkkaamaan esitelmäni, jotta muut opiskelijat saivat siitä irti muutakin kuin kuvat.

Tämä kielimuuri on välillä raastavaa.

paikallisia-herkkuja

Suolaista ja makeaa paikallista herkkua.

Luennon jälkeen suuntasimme kampuksen läheiseen baariin, jossa vihdoin tapasin paljon ihmisiä joille olin laittanut viestiä viimeiset pari kuukautta. Täällä on hauska tapa, että vuorotellen joku käy tiskiltä ostamassa ison pullon olutta ja se jaetaan kavereiden kesken. Myös hengailu tapahtui kadulla baarin ulkopuolella, eikä sisällä baarissa.

-E

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s