Dia 3

22/2/2017

Tähän päivään kuului myös paljon uusia ihmisiä, uusia yliopiston rakennuksia, erilaisia ruokakokemuksia… Eli pyörällä päästä ollaan.

look_kolmaspaiva

Vierailukohteina tänään oli Feevale TechPark sekä alue, jossa on HAMKin ja Feevalen yhteisiä korroosiotestauksia. Tapasimme myös muun tutkimuksen parissa työskenteleviä.

lisaa-korroosiota

Testauksia. 

korroosiotutkimusta

“Durability of Materials Project”

Täällä yksi oudoista asioista on se, että luennot ovat ilta-aikaan. Suurin osa opiskelijoista tekee ensin päivällä täyden työpäivän, ja sitten tulevat illaksi opiskelemaan. Meidät olikin kutsuttu yhdelle luennolle esittelemään Suomea ja HAMKia. Tarjosimme myös maistiaiset Fazerin sinisestä.

Tämä oli kanssani saapuneiden HAMKilaisten viimeinen ilta Brasiliassa, joten ystävällisesti meidät vietiin vielä kauppakeskukseen sekä ruokaostoksille. Kolme ensimmäistä päivää oli rakennettua ohjelmaa ja koko ajan meininkiä, joten tuntui vähän pelottavaa hotellilla sanoa heipat toisille suomalaisille ja tajuta että tästä nyt sitten kunnolla alkaa. Se mun oma seikkailu.

Illalle tuutorit ja kanssaopiskelijat olivat järkänneet meille vaihtareille vielä ohjelmaa, ja veivät meidät yökerhoon. Esiintyjänä oli paikallisille kaiketi isompikin nimi, omalla kohdalla musiikki oli aivan liian kovalla ja muutenkin kaikki oli hyvin erilaista mihin Suomessa on tottunut. Mutta kokemus, niitä tänne on tultu hakemaan.

yokerho

En tiedä tietääkö Pascoal vieläkään mitä hänen Snäppiin kirjoitin, mutta totesin että mahdollisimman paljon ääkkösiä niin hyvä.

xoxo,
Emma

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s