Dia 1

siipi_aamuyo

aamupalalufthansa

Maanataina paikallista aikaa kuudelta aamulla saavuimme Sao Pauloon. Kentällä onneksi oli riittävästi aikaa koneen vaihtoon, sillä maahantulossa ja laukkujen kanssa piti jonotella.

Sisäiseen lentoon meidät vietiin portilta bussilla. Viimeistään siinä vaiheessa kuumuus iski. Pukeutuminen liian kevyesti Suomen keleihin nähden, mutta riittävän lämpimästi lentokoneiden ilmastointia varten oli aivan liikaa.

siipi_paiva

Sao Paulo – Porto Alegre

Porto Alegresta meidät tultiin hakemaan. Varsinainen kohde, Novo Hamburgo, sijaitsi kentältä reilun puolen tunnin ajomatkan päässä. Toiset vietiin hotellille ja minut paikkaan jota kutsua kodiksi seuraavat kolme kuukautta. Vuokraemäntä ei puhu sanaakaan englantia, mutta jotenkin sain avaimet huoneeseen ja chileläinen vaihtari auttoi tulkkaamaan muissa käytännön jutuissa. Vuorokauden kestäneen matkaamisen jälkeen suihku tuntui aika hyvältä, ja pienen hengähtämistauon jälkeen minut tultiin taas hakemaan. Meidät vietiin kampuskierrokselle, sekä tapaamaan paljon ihmisiä. Nimet toivottavasti opin muistamaan ja lausumaan jossakin kohti.

ensimmainen-kahvi

Tutustumiskierroksen välissä ruokaa ja kahvia. Tavoitteena on, että tämän reissun jälkeen juon kahvini mustana. Olisi isosikokin tyytyväinen.

maisema-kampukselta

Maisemaa kampukselta. Rakkautta ensisilmäyksellä.

lisko

Asunnolla oli illalla mulla tämmöistä seuraa. Aika söpö, ja kuulemma syövät hämähäkkejä!

-E

Advertisements

One thought on “Dia 1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s