Dia 0

Tästä se lähtee, nimittäin pieni reissublogi kolme kuukautta kestävästä vaihto-opiskeluajastani Brasiliassa. Lisäilen tänne lähinnä kuvia, ja ehkä kerron fiiliksistä. Viikko on tullut jo kohteessa oltua, mutta ensin oli ongelmia päästä verkkoon, ja vielä puuttuu adapteri, jotta saisin läppäriin lisää virtaa (kaikki muut sähkölaitteet toimii ongelmitta yhteen paikallisten pistorasioiden kanssa, paitsi tietokone…).

Blogin kieli tulee luultavasti vaihtelemaan suomen ja englannin välillä. Ja ehkä jossakin kohti portugali alkaa kokonaisten virkkeiden verran sujumaan.

***

Here is my little travelling blog about my 3 months in Brazil as an exchange student. Blog will be mainly pictures and writing in Finnish and/or English. And maybe at some point few full sentences of Portuguese.

________________________________________________________________

DIA 0 – PÄIVÄ 0

sarapiirtaa

Viimeinen aamu Suomessa ennen lähtöä, ja vähän piirreltiin pikkusiskon kanssa.

Lentokentälle mentiin isosikon ja isin kanssa todella hyvissä ajoin, koska halusin varata ylimääräisen ajan päälle vielä ylimääräistä aikaa. Ja kentällä odottikin yllätys, kun mummi ja mummo olivat tulleet sinne sanomaan heipat. Juotiin yhdessä kahvit ja koko poppoo saattoi turvatarkastukseen. Oli aika haikeaa. Onneksi portti oli heti turvatarkastuksen jälkeen, niin ei tarvinut sitä etsiä sen enempää, joten kävin ostamassa matchalaten ja laittelin ihmisille viestejä.

Ensimmäinen lentomatka oli Helsinki-Vantaa – Frankfurt. Aika paljon itketti.

vegeleipa

Ensimmäisen lennon tarjoiluja.

lentokoneolut

Ensimmäisen lennon tarjoiluja.

Frankfurtin kenttä oli aikamoinen. Vähän jännää miten selviän sielä toukokuussa kun yksin reissaan takaisin, nyt kanssani samaa matkaa tuli kaksi HAMKin henkilökunnan jäsentä. Onneksi vaihtoaika on silloin melkein kahdeksan tuntia, että useampaankin kertaan voi eksyä…

Soneran liittymän ansiosta pystyin myös mobiilidataa kentällä hetken käyttämään, ja infoamaan missä menen ja vähän purkamaan jännitystä ennen 12 tuntista lentoa Sao Pauloon.

Pus,
Emma

Advertisements

4 thoughts on “Dia 0

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s